pdf en foto's uploaden

Ook bestanden die krijgt aangeleverd van anderen kun je plaatsen in jouw glossy.

Foto's kun je importeren vanaf jouw computer, Facebook, Instagram en Google drive maar ook vanaf een extern apparaat.

Zo kun je anderen ook uitnodigen hun foto's rechtstreeks te uploaden.

Myglossy.nl Foto's en andere bestanden plaatsen van elke lokatie en ieder apparaat

Naast JPEG's, PNG's en HEIC bestanden kun je ook PDF's uploaden.

Plaatst ze dan als afbeelding op een pagina. Net zoals de andere afbeeldingen kun je deze bestanden pagina vullend plaatsen of je kunt ze in ons programma nog schalen, draaien, versieren enz. In ons artikel Foto's bewerken leggen we je uit hoe je deze bestanden verder kunt bewerken.

Ook als jouw PDF bestaat uit meerdere pagina's dan kun je deze hier uploaden. Ons programma splitst de pdf op in losse pagina's zodat je die op elke pagina kunt plaatsen. Als je een complete PDF hebt kun je elk van onze magazine sjablonen gebruiken om jouw PDF te plaatsen of je kunt hier een leeg document openen om jouw PDF in te plaatsen.

Hoe hoger de resolutie van de bestanden die je plaatst des te mooier het eindresultaat.

Meer informatie over het formaat en het opmaken van een glossy in een ander programma vind je in ons artikel Formaat en pagina’s importeren.