PDF en foto's uploaden

PDF-bestanden importeren

Ook pdf-bestanden kun je plaatsen in jouw glossy of boek. Ons programma splitst pdf-bestanden die bestaan uit meerdere pagina's. Op die manier kun je op 1 pagina van je glossy of boek 1 bladzijde van je pdf-bestand neerzetten.

Plaatst de bladzijden van je pdf als afbeelding op een pagina. Net zoals de andere afbeeldingen kun je deze bestanden paginavullend plaatsen. Je kunt ze in ons programma nog schalen, draaien, versieren enz. In ons artikel Foto's bewerken leggen we je uit hoe je deze bestanden verder kunt bewerken.

Als je wilt werken met (onder andere) pdf-bestanden, kun je elk van onze glossy templates of boek templates gebruiken. Je kunt de bestaande opmaak van de pagina's aanpassen en pagina's toevoegen of verwijderen.

Hoe hoger de resolutie van de bestanden die je plaatst hoe mooier het eindresultaat.

Foto's importeren

Foto's kun je importeren vanaf jouw computer, Google drive maar ook vanaf een extern apparaat.

Zo kun je anderen ook uitnodigen hun foto's rechtstreeks te uploaden. Dit kan handig zijn als je met een groep een glossy of boek wilt maken.

Klik op 'genereer QR-code', kopieer de link die je ziet en plak die bijvoorbeeld in een e-mail of in WhatsApp.

Iemand die op de link klikt kan meteen bestanden uploaden vanaf zijn telefoon, tablet of pc. De bestanden komen meteen in jouw fotogalerij te staan.

Meer informatie over het formaat en het opmaken van een glossy of boek in een ander programma vind je in ons artikel Formaat glossy's en opmaak in een ander programma

Andere inspirerende artikelen

Snel mooie pagina's maken

Tekstballonnen en gedachtenwolkjes toevoegen

Gratis luxe afwerking