Gratis luxe afwerking, welke kies je?

Als je klaar bent om te bestellen, kan je de afwerking van de omslag en de papiersoort van je pagina’s kiezen. De luxe afwerking en de keuze voor het soort pagina’s is gratis. Luxe is standaard bij My Glossy.

Extra luxe uitstraling

De kwaliteit van een echte glossy of boek hangt af van meerdere factoren. Naast een mooi ontworpen cover, bijzondere foto’s en prachtige pagina’s, wordt de look en feel ook bepaald door het materiaal. De afwerking van de cover, de papiersoort van de pagina’s en de stevige gelijmde rug geven jouw glossy of boek die extra luxe uitstraling die het verdient.

Afwerking van de cover

Voor de afwerking van de stevige 260 grams cover (de kaft) van je glossy kan je kiezen tussen  hoogwaardige glossy coating of robuuste matte afwerking. Naast de extra luxe uitstraling, zorgen deze behandelingen er ook voor dat je glossy of boek langer beschermd en mooi blijft.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_luxe glossy coating
Hoogwaardige glossy coating
myglossy.nl_maak je eigen magazine_robuuste matte afwerking
Robuuste matte afwerking

Afwerking van de pagina's

Voor de pagina’s kan je ook kiezen tussen verschillende papiersoorten, om de door jou ontworpen pagina’s het beste tot hun recht laten komen. Je kunt kiezen tussen  onbewerkte matte HVO pagina’s voor een robuuste eco look en feel, of juist voor glanzende pagina’s voor een luxe glossy effect.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_onbewerkte matte pagina's
Onbewerkte matte HVO pagina's
myglossy.nl_maak je eigen magazine_luxe glanzende pagina's
Luxe glanzende pagina's

De juiste afwerking kiezen voor jouw magazine of boek

Je kunt dus kiezen voor de papiersoort van de pagina’s en in welke afwerking je de omslag wilt. Best een lastige beslissing, want wat past het beste bij jouw magazine of boek?

Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar we kunnen je als tip meegeven om eens goed te kijken naar je favoriete tijdschriften en te kijken wat je het mooiste vindt. De LINDA heeft bijvoorbeeld een matte cover, maar glanzende pagina’s en de FLOW heeft een matte cover met matte pagina’s. De JAN heeft juist weer een glossy cover met glanzende pagina’s. 

Mocht je het echt niet zeker weten, misschien is het bestellen van een proefdruk dan een goed idee. Dat is toch nét anders dan alleen maar op je beeldscherm bekijken. Een proefdruk is gratis bij een bestelling van 10 stuks of meer.
Is uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback Uw feedback is niet opgeslagen door een fout