Problemen met inloggen

Als je een account hebt aangemaakt, maar het je vervolgens niet lukt om in te loggen, is het meest waarschijnlijk dat er iets misgaat met de browsercookies. In dat geval kan je het beste je browsercookies wissen, dan de browser opnieuw opstarten en nog een keer inloggen. Volg dezelfde stappen als je problemen ervaart met het vinden van je project.

Als je project is opgeslagen onder je inlog, kan je deze vervolgens openen via de optie 'Bestand'.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_problemen met inloggen

Ervaar je hierna nog steeds problemen? Dan kan je ook nog proberen om jouw wachtwoord te resetten of neem contact op met My Glossy service & informatie.