Werk opslaan en later verder werken

Als je een glossy of boek maakt, raden wij je aan om deze regelmatig op te slaan in jouw eigen account. Als je niet bent ingelogd, wordt je project alleen opgeslagen in de browser cookies. Hierdoor kan het verloren gaan als je browser cookies worden gewist.

Als je ingelogd bent, kan je jouw “Project” opslaan met de optie “Opslaan” of “Opslaan als” via de button 'Bestand'.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_project opslaag

Als je kiest voor “Opslaan als” kan je je project een naam geven. Als je meerdere versies hebt opgeslagen, kan je de juiste versie dan makkelijker terug vinden tussen de projecten.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_opslaan als

Als je nu op de button “Bestand” drukt en kiest voor de optie “Open”, krijg je jouw projecten te zien. Hier kan je je projecten openen om verder te werken en te bestellen.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_mijn projecten