Wachtwoord resetten

Als je jouw wachtwoord bent vergeten, of je kunt om een andere reden niet meer inloggen, dan kan je een nieuw wachtwoord aanvragen. Je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken op de pagina waar je inlogt via de link "Wachtwoord vergeten".

myglossy.nl_maak je eigen magazine_wachtwoord vergeten

Als je jouw wachtwoord of andere accountgegevens wilt veranderen, kan dit door in te loggen en te navigeren naar adres- of accountgegevens. Houd er rekening mee dat je gebruikersnaam uit één woord moet bestaan.