Bestelling plaatsen

Na al je harde werk ben je klaar om je glossy of boek te bestellen! Nadat je op de oranje bestelknop rechts bovenin ons programma hebt gedrukt, volgen dan vier stappen.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine_bestellen

Stap 1: Bestandscontrole

Zodra je op de bestelknop hebt gedrukt, controleert ons programma de resolutie van de afbeeldingen en of er geen blanco pagina's in jouw glossy zitten. Als er pagina's of afbeeldingen zijn die jouw aandacht nodig hebben, ontvang je hiervan een melding en kan je dit aanpassen of negeren.

Daarna wordt de preview van jouw glossy geladen, zodat je deze online kunt doorbladeren en controleren op schrijffouten of andere zaken. Nadat je deze preview hebt bekeken, kan je er voor kiezen om het project aan te passen of om de bestelling te plaatsen. Meer over de bestandscontrole lees je in het artikel Bestandscontrole voor je bestelt.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_preview

Stap 2: Gratis luxe afwerking kiezen

Nadat je het bestand hebt gecontroleerd, kan je de bestelling voltooien door de gratis luxe afwerking te kiezen en het aantal glossy's of boeken dat je wilt bestellen in te vullen.

Stap 3: Bestelling plaatsen

Vervolgens kan je jouw adresgegevens invoeren en de betaling voltooien. Klik voor akkoord gaan met de algemene voorwaarden en je kan de bestelling plaatsen.

Stap 4: Gratis online versie

Je ontvangt de bevestiging van jouw bestelling per e-mail met daarin een link naar de gratis online versie. Als je deze niet hebt ontvangen, kan het zijn dat deze e-mail is in een spam folder terecht is gekomen.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine_gratis online versie

Zodra wij jouw glossy of hebben geproduceerd en de lijm voldoende is uitgehard wordt deze overgedragen aan de bezorgdienst. Je ontvangt dan nog een e-mail met een link waarmee je de bezorging kunt volgen