Gratis online versie

Nadat je hebt besteld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin ook de link naar de gratis online versie van jouw glossy zodat je deze online kunt doorbladeren en kunt delen of publiceren.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine_gratis online versie

Deze digitale versie van je glossy biedt uitkomst als niet iedereen fysiek bij de overhandiging aanwezig kan zijn of als je hem wilt presenteren op een scherm of online. Zo kan je de glossy ook online feestelijk aanbieden via zoom, teams of een andere manier.

Deze digitale versie blijft 2 maanden beschikbaar.

De gedrukte versie wordt zo spoedig mogelijk in productie genomen en die heb je doorgaans binnen vijf werkdagen bij je thuis. Zodra wij jouw glossy versturen, ontvang je een Track&Trace code om je bestelling te kunnen volgen.

Het project blijft daarna wel bewaard onder jouw eigen inlog, zodat je het later nog een keer kunt gebruiken. Als basis voor een volgende glossy of om deze na te bestellen.