Proefdruk bestellen

Soms is het tóch prettiger is om een echt exemplaar in handen te hebben voor een laatste controle, dan alleen maar op je scherm te kunnen kijken. We bieden een gratis proefdruk bij een totaalbestelling van 10 stuks of meer.

Online preview

Voor je een bestelling plaatst, wordt er een digitale versie van je glossy gegenereerd die je online kunt doorbladeren. Je vindt deze op de pagina waar je de papiersoort, de afwerking van de omslag en het aantal kiest. Deze online versie kan je gebruiken om te controleren of je niks over het hoofd hebt gezien, zodat je nog dingen kunt aanpassen voor je de bestelling plaatst.

Gratis proefdruk

Als je liever eerst een fysiek exemplaar wilt ontvangen, kan je ook een proefdruk bestellen. Een proefdruk is een volwaardige glossy, zodat je de kwaliteit, het ontwerp en de gekozen papiersoort echt kunt ervaren, voor je de definitieve bestelling plaatst. Je kunt dan rustig door je magazine bladeren en kijken of je nog iets wilt aanpassen.

Je "koopt" in dat geval je proefdruk, zoals een normale bestelling. Vervolgens laat je ons per mail weten dat je van een proefdruk gebruik wilt maken. Wij sturen je dan een kortingscode, zodat het reeds betaalde bedrag in mindering wordt gebracht op je totale bestelling. Cadeaucode voor proefexemplaar aanvragen

De levertijd van een proefdruk is vijf werkdagen.