Bestandscontrole voor je bestelt

Als je jouw glossy of boek gaat bestellen, wordt er eerst een online preview geladen. Zo kan je hem nog eens rustig doorbladeren en controleren op typfouten of andere zaken die je nog wilt aanpassen.

Preview

Als het laden van de preview lang duurt, sluit de pagina dan niet af, maar controleer de pagina later nog een keer. Het kan enige tijd duren, omdat sommige bestanden een langere tijd nodig hebben om te laden.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine_voorbeeld wordt geladen

Zodra de preview is geladen, kun je hem openen met de button "Voorbeeld bekijken". Als je dingen wilt aanpassen, dan kun je dat doen door het project opnieuw te openen. Het project wordt dan opnieuw geopend in ons programma, zodat je het kunt aanpassen. Check vooral of je tekst en foto's voldoende afstand tot de randen hebben, of eventuele fotolijstjes goed geplaatst zijn en of je paginanummers kloppen. We raden je ook aan om de omslag nog een keer te controleren voor je bestelt

Preview delen

Met de button "Link delen" kan je de digitale versie delen met anderen, zodat zij het ook kunnen nakijken. Als je op deze button klikt wordt de juiste link naar de online versie gekopieerd naar je klemboord. Deel alleen deze link met anderen, zo kunnen ze kijken zonder in te hoeven loggen. Niemand kan wijzigingen aanbrengen in de preview, dat kun je alleen zelf doen in de editor van My glossy op jouw account.

De link blijft werken totdat je een wijziging hebt gemaakt in je glossy of boek. Wacht dus tot je alle feedback hebt voordat je wijzigingen gaat aanbrengen.