Bestandscontrole voor je bestelt

Als je jouw glossy of boek gaat bestellen, wordt er eerst een online preview geladen. Zo kan je hem nog eens rustig doorbladeren en controleren op typfouten of andere zaken die je nog wilt aanpassen. 

Preview

Als het laden van de preview lang duurt, sluit de pagina dan niet af, maar controleer de pagina later nog een keer. Het kan enige tijd duren, omdat sommige bestanden een langere tijd nodig hebben om te laden.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine_voorbeeld wordt geladen

Zodra de preview is geladen, kan je hem openen met de button "Voorbeeld bekijken". Als je dingen wilt aanpassen, dan kan je dat doen door het project opnieuw te openen. Het project wordt dan opnieuw geopend in ons programma, zodat je het kunt aanpassen. Check vooral of je tekst en foto's voldoende afstand tot de randen hebben, of eventuele fotolijstjes goed geplaatst zijn en of je paginanummers kloppen.

Digitale versie online delen

Met de button "Link delen" kan je de digitale versie online publiceren of delen met anderen, zodat zij het ook kunnen nakijken. Als je op deze button klikt wordt de juiste link naar de online versie gekopieerd naar je klemboord.

Als je de link van de pagina zelf deelt, moeten mensen inloggen om de preview te openen. Als je samenwerkt aan één project en anderen aanpassingen laat maken, houd er dan rekening mee dat maar één persoon tegelijkertijd op dezelfde login kan werken.

Deze digitale versie blijft 2 maanden beschikbaar. Het project blijft bewaard onder jouw eigen inlog, zodat je het later nog een keer kunt gebruiken. Als basis voor een volgend project of om deze na te bestellen.

We raden je ook aan om de omslag nog een keer te controleren voor je bestelt


Is uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback Uw feedback is niet opgeslagen door een fout