Foto in fotolijst plaatsen

Je kunt jouw foto's in fotolijsten plaatsen als extra decoratie op de pagina, of om één specifieke foto uit te lichten bijvoorbeeld. 

Thema met fotolijsten

Als je al werkt met een thema waarin een fotolijst staat, kan je jouw foto hierin plaatsen door te dubbelklikken in de fotolijst en vervolgens een foto te selecteren uit jouw afbeeldingen. De foto wordt dan automatisch passend gemaakt voor het lijstje. 

Zelf fotolijsten plaatsen

Als je al een foto hebt geplaatst op jouw pagina en je wilt daar een fotolijst omheen plaatsen, dan kan dat ook. De functionaliteit 'Fotolijst' en andere opties om de foto te bewerken vind je in de werkbalk die zichtbaar wordt als je de foto selecteert.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine_foto's in fotolijst


In deze video laten we zien hoe je fotolijsten en illustraties plaatst:

Myglossy.nl_maak je eigen magazine_fotolijsten en illustraties toevoegenZorg er altijd voor dat je je glossy nog een laatste keer goed controleert voordat je bestelt. Wij nemen je bestelling zo snel mogelijk in productie, waardoor aanpassingen achteraf niet meer mogelijk zijn.Is uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback Uw feedback is niet opgeslagen door een fout