Mooie pagina maken met tekst van Loesje

Je kent ze vast wel, die posters van Loesje met een mooie, inspirerende of grappige spreuk. Op de website van Loesje kan je deze posters gratis downloaden als afbeelding, zodat je ze ook in jouw glossy of boek kunt plaatsen.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_quotes loesje

Omdat je de spreuken van Loesje kunt filteren op onderwerp en/of stad, vind je er altijd wel één die bij jouw verhaal of foto past. Je kunt ze in jouw glossy of boek plaatsen als afbeelding, en schaduw of andere leuke effecten toevoegen. Zo voeg je weer een mooie en persoonlijke pagina toe aan jouw project. We leggen je hier uit hoe je in 4 eenvoudige stappen een mooie pagina maakt met een poster of afbeelding van Loesje.


myglossy.nl_maak je eigen magazine_quote loesje 4 stappen

Stap 1 - Achtergrond kiezen

Kies een mooie achtergrond uit met de functionaliteit ‘Achtergrond’. Je kunt ook een foto of decoratie gebruiken als achtergrond.

Stap 2 - Afbeelding plaatsen

Plaats de afbeelding over de achtergrond heen. Je kunt deze uploaden en op de pagina plaatsen via de functionaliteit ‘Foto’s’. Lukt het je niet de foto te selecteren? Klik hier voor hulp. Om de quote te versieren, kan je gebruik maken van fotolijstjes of illustraties:

myglossy.nl_maak je eigen magazine_fotolijsten en illustraties toevoegen

Stap 3 - Schaduw toevoegen

Om de afbeelding los te maken van de achtergrond, kan je er schaduw aan toevoegen via de functionaliteit ‘Schaduw’. Dit geeft je pagina diepte, waardoor het lijkt alsof de poster met de tekst boven de pagina zweeft.

Stap 4 - Foto hoofdpersoon of onderwerp plaatsen

Plaats een mooie foto op de andere pagina. Als je een foto hebt met de hoofdpersoon of het onderwerp aan één kant en voldoende ruimte hebt aan de andere kant, dan kan je er ook voor kiezen om deze foto door te laten lopen op de andere pagina en deze als achtergrond te gebruiken.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_quote loesje full page

Voeg nog meer creatieve pagina's toe door zelf een Kruiswoordpuzzel of Woordwolk te maken. Of kijk eens naar Fun Facts over een specifieke datum.Is uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback Uw feedback is niet opgeslagen door een fout