Woordwolk maken

www.myglossy.nl_maak je eigen magazine_woordwolk maken

Om nog meer afwisseling in jouw glossy of boek aan te brengen kan je pagina's toevoegen met woordwolken. Hierbij zet je allemaal woorden in een mooie vorm. Je kunt een opsomming maken van eigenschappen van een bepaald persoon of herinneringen, namen en andere trefwoorden gebruiken om één of meerdere woordwolken te maken. 

Dit lijkt een heel bewerkelijk klusje, maar niets is minder waar. Op de website Woordwolk.nl maak je prachtige woordwolken met jouw woorden. Je kiest zelf de kleuren en je hebt keuze uit heel veel mooie vormen om jouw woordwolk te maken. Als je klaar bent, kan je de woordwolk exporteren als pdf en plaats je hem eenvoudig in jouw glossy. Kies er een mooie achtergrondkleur bij en voilà!

Je kunt ook voor een simpele vorm kiezen en de pagina verder versieren met een fotolijst of illustraties. Hoe je dat doet, leggen we uit in onderstaande video:


myglossy.nl_maak je eigen magazine_video illustraties en fotolijsten


Wil je nog meer creatieve en afwisselende pagina's toevoegen? Denk eens aan het maken van een kruiswoordpuzzel, een pagina met fun facts of voeg een quote van Loesje toe.

Veel plezier!


Is uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback Uw feedback is niet opgeslagen door een fout