Leuke pagina met fun facts over geboortedatum

Als je een glossy maakt voor een verjaardag of trouwdag is het leuk om één of meerdere pagina’s te wijden aan het geboortejaar/dag of de trouwdag. Daar kan je teruggaan in de tijd en beschrijven wat er op die dag nog meer gebeurde.

Op defeestkamer.nl kan je een datum invoeren in het verleden en krijg je allemaal fun facts over die dag, die je leuk kunt verwerken in je magazine.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine_fun facts geboortedatum

Tekst kopiëren en plakken

Je kunt tekst van elke bron kopiëren door de tekst eerst te selecteren en dan te kopiëren met de toetscombinatie ctrl+c op Windows of cmd+c op een Mac.

Om de tekst in je glossy te plakken, plaats je eerst een leeg tekstblok op je pagina door op de teksttool te klikken. Klik daarna in het tekstblok en  plak je eerder gekopieerde tekst erin met de toetscombinatie ctrl+v op Windows of cmd+v op een Mac.

Als je grote stukken tekst wilt plakken, werkt het vaak het makkelijkst als je eerst de lettergrootte van het tekstblok verkleint om het overzicht te houden. Je kunt ook een tekstblok van een andere pagina in zijn geheel kopiëren en plakken met dezelfde toetscombinatie. Voeg eventueel tekstballonnen of gedachtewolkjes toe om het geheel wat speelser te maken.

Opmaak van tekstpagina's

Kies een mooie kleur voor de achtergrond van de pagina om het geheel compleet te maken, en voilà! In onderstaande video geven we je meer tips over het spelen met de opmaak van tekstpagina's:

myglossy.nl_maak je eigen magazine_maak een mooie tekstpagina

Probeer het nu!