Gouden letters en vormen maken

Om jouw glossy of boek nog meer op te laten vallen kun je titels en vormen in goudkleur drukken. Denk bijvoorbeeld aan een gouden huwelijk of een andere speciale gelegenheid waarbij je jouw boek of glossy wilt aankleden met gouden elementen op de cover. In dit artikel leggen we je uit hoe je eenvoudig goud toevoegt als kleur aan jouw ontwerp.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine met gouden titels en vormen

Elke kleur heeft een unieke kleurcode. Om in goudkleur te drukken kun je de kleurcode #AE9A64 invullen onder in het kleurenpalet. Van alle teksten en vormen op jouw pagina kan je de kleur zelf bepalen. Dit kan je doen door: 

  1. het object (de tekst of vorm) te selecteren,
  2. de functionaliteit "Kleur" te selecteren, 
  3. Kiezen voor de optie "Palet" en daar de kleurcode #AE9A64 in te vullen.

Tijdens het bestellen kan je kiezen welke afwerking je wilt voor de omslag. Als je gouden elementen op de omslag van jouw glossy of boek wilt, dan raden wij je aan om daar te kiezen voor de glossy omslag. Dat voegt een glanslaag toe aan jouw omslag.

Myglossy.nl_maak je eigen magazine met gouden titels en vormen_glossy afwerking

Voor oplages van 10 exemplaren of meer is het mogelijk om een gratis proefdruk te bestellen. Dan kun je eerst rustig door het fysieke exemplaar bladeren en kijken of je nog aanpassingen aan wilt brengen.

Is uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback Uw feedback is niet opgeslagen door een fout