Pagina's kopiëren, toevoegen en verwijderen

In het pagina-overzicht onderin je scherm kan je pagina’s verwijderen, dupliceren, verslepen en aanpassen. Zo hoef je niet steeds opnieuw pagina’s op te maken en kan je direct verder met jouw eigen ontwerp.

Als je een pagina selecteert en op het tandwiel klikt, kan je de pagina dupliceren of verwijderen. Als je het dupliceert kan je daarna verslepen naar waar je de pagina wilt hebben in je glossy, en vervolgens aanpassen zoals je wilt. Zo kun je je favoriete pagina als basis gebruiken voor de andere pagina’s.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_pagina's dupliceren of verwijderen

Je kunt ook lege pagina’s toevoegen door op het pagina-icoon met het plusje te klikken, tussen de miniaturen van de pagina’s. Lees ook onze 8 tips om snel een mooi tijdschrift te maken en doe inspiratie op voor een mooie fotopagina in onderstaande video.

myglossy.nl_maak je eigen magazine_eenvoudig een prachtige cover maken